Testimonials

… vanavond moest ik nog aan je denken en dacht nu ga ik je een email schrijven.Want, ik loop nu ook de avond 4 daagse mee hier in Veenendaal!! Samen met mijn dochter de 5 km met haar klasje van basis school de Burcht… Ik zag vanavond een oude kennis en die had me al even niet gezien…..ZE schoot vol omdat ik de vierdaagse loop en dacht, tjee ja September twee jaar geleden liep ik nog niet zo snel…hihihi En net belden mijn moeder op om te vragen hoe het ging…en zei het zelfde : eigenlijk zou je dit moeten mailen aan Klaus…Dus lieve Klaus bij deze word er nog steeds aan je gedacht!!! Jij bent de gene die me zover hebt gekregen!!!!!!!!!!!!!!!

mw. Anbeek

“Ik vind het erg jammer dat ik alleen 10uur behandeling per jaar van mijn zorgverzekeraar vergoed krijg, omdat ik door Klaus mijn dagelijkse dingen weer kan oppakken”.

mw. Poland

Klaus werkt aan mijn spieren in mijn schouder, arm en hand. Je voelt daarbij, hoe ze vastzitten en hij maakt ze los. En zo functioneert je hand uiteindelijk weer beter.

mw. Vroegh

Zo vlak voor de vakantie, in ieder geval die van mij, even de stand van zaken…..
De linkerschouder doet het voortreffelijk: geen pijn, volledig aan alle kanten draaibaar. Heb 5 dagen op de fiets gezeten en eigenlijk geen verstijving in de arm/schouder gehad…. dat was wel anders in voorgaande jaren!
Met aikido proef ik nog elke keer hoe makkelijk ik kan zwaaien.
En de rechter? Gaat goed, maar niet zoals bij de linker. Maar ik kan er goed mee leven want bijna geheel pijnvrij! Het schrijven is nog zo-zo: dat heeft blijkbaar een lange tijd nodig!
Kortom: ik ben een blij mens!

Dhr. Meijer